fbpx

Privatumo politika

Generelle bestemmelser

Disse personvernreglene på Tiekejai.eu-nettstedet (heretter - reglene) er utarbeidet for å sikre dine (heretter - kunden) og Tiekejai.eu-nettstedet (heretter - nettstedet) rettigheter til å bestemme plikter og ansvar for begge parter, regler for beskyttelse av personopplysninger og andre bestemmelser knyttet til innsending av forespørsler på nettstedet. Ved å sende inn en forespørsel bekrefter kunden automatisk at han har lest og godtar disse reglene.

Alle ansatte i Tiekejai.eu (heretter referert til som behandlingsansvarlig) og autoriserte personer som behandler personopplysninger eller blir klar over det i løpet av sine oppgaver, må overholde reglene. Tilgang til personopplysninger kan kun gis til de ansatte som det er nødvendig for å utføre sine funksjoner.

Når du besøker nettstedet Tiekejai.eu, samler vi inn ulike opplysninger fra deg for å kunne tilby bedre tjenester i fremtiden.

Følgelig, når du bestiller eller registrerer deg på nettstedet vårt, kan du bli bedt om å oppgi e-postadressen din. Postadresse. Du kan imidlertid besøke nettstedet vårt anonymt.

Hva bruker vi informasjonen din til?

All informasjon vi samler inn fra deg kan brukes på en av følgende måter:

For å tilpasse opplevelsen din – (informasjonen din hjelper oss bedre å møte dine individuelle behov)

Forbedre kundeservice - (informasjonen din hjelper oss å svare mer effektivt på dine kundeserviceforespørsler og støttebehov)

For å sende periodiske oppdateringer

e-post E-postadressen du oppgir for bestillingsbehandling vil kun bli brukt til å sende deg informasjon og oppdateringer knyttet til bestillingen din.

Merk: Hvis du noen gang ønsker å velge bort fremtidige e-poster E-postabonnement, hver e-post Vi har en avmeldingsknapp nederst i e-posten

Hvordan beskytter vi informasjonen din?

Vi bruker ulike sikkerhetstiltak for å holde din personlige informasjon sikker når du skriver inn, sender inn eller får tilgang til din personlige informasjon.

Utleverer vi informasjon til tredjeparter?

Vi selger, bytter eller på annen måte overfører personopplysningene dine til eksterne parter. Dette inkluderer ikke pålitelige tredjeparter som hjelper oss med å drive nettstedet vårt, drive forretninger eller betjene deg, så lenge disse partene godtar å holde denne informasjonen konfidensiell. Vi kan også frigi informasjonen din når vi mener at utgivelsen er passende for å overholde loven, håndheve retningslinjene for nettstedet eller beskytte våre eller andres rettigheter, eiendom eller sikkerhet. Imidlertid kan ikke-personlig identifiserbar besøksinformasjon gis til andre parter for markedsføring, reklame eller andre formål.

Tredjepartskoblinger

Fra tid til annen kan vi, etter eget skjønn, inkludere eller tilby tredjepartsprodukter eller tjenester på nettstedet vårt. Disse tredjepartsnettstedene har separate og uavhengige personvernregler. Derfor er vi ikke ansvarlige for innholdet og aktivitetene til disse lenkede nettstedene. Ikke desto mindre streber vi etter å beskytte integriteten til nettstedet vårt og tar gjerne imot tilbakemeldinger om disse sidene.

Overholdelse av den litauiske loven om personvern på nett

Fordi vi setter pris på personvernet ditt, har vi tatt de nødvendige forholdsreglene for å overholde litauiske personvernlover på nett. Derfor vil vi ikke dele dine personlige opplysninger med tredjeparter uten ditt samtykke.

Retningslinjer for personvern på nett

Denne nettbaserte personvernerklæringen gjelder kun for informasjon som samles inn via nettstedet vårt og ikke for informasjon som samles inn offline.

Ditt samtykke

Ved å bruke nettsiden vår godtar du vår personvernerklæring.

Endringer i vår personvernerklæring

Hvis vi bestemmer oss for å endre personvernreglene våre, vil vi legge ut disse endringene på denne siden.