fbpx

Bestselgere på nett: Verktøy og tips for å oppdage.

Bestselgere på nett: Verktøy og tips for å oppdage.

Suksess i netthandel avhenger ofte av om du er i stand til å finne og tilby de bestselgende produkteneinternettet eller produkter. Det kan være en utfordring, men med visse verktøy og teknikker kan du oppnå større suksess. I denne artikkelen vil vi diskutere flere måter å oppdage bestselgere på nettet.

bestselgere på nettet og hvordan du finner dem

Verktøy og tips som du rett og slett må bruke i virksomheten.

 • Testselgende produkter på nett Google Trends
  Google Trends er et flott verktøy for å spore etterspørselen etter produkter eller varer. Du kan skrive inn et bestemt ord eller en setning og se hvordan populariteten endres. Dette hjelper med å identifisere sesongmessige trender, forutsi når et produkt vil være mest etterspurt, og velge riktig tidspunkt for å markedsføre det. Du kan også bruke dette verktøyet til å sammenligne flere potensielle varer eller produkter og finne den som har størst popularitet.
 1. Åpne Google Søketrender-siden: Gå til Google Søketrender-siden.
 2. Velg et land: I øvre høyre hjørne vil du se "Worldwide"-knappen. Klikk på den og en liste dukker opp hvor du kan velge det spesifikke landet eller området du vil utforske.
 3. Velg et land: I øvre høyre hjørne vil du se "Worldwide"-knappen. Klikk på den og en liste dukker opp hvor du kan velge det spesifikke landet eller området du vil utforske.
 4. Spor resultatene: Trykk "Vis" eller "Enter" for å se trendgrafer og relaterte ord. Du vil kunne se endringer i popularitet over tid, hvilket land eller territorium som dominerer osv.
 5. Analyser resultatene: Analyser de oppnådde resultatene og observasjonene nøye. Du kan spore når bestemte ord eller uttrykk blir populære og identifisere sesongmessige trender, samt sammenligne land basert på deres etterspørsel.
 6. Eksperimenter med filtre: Google Trends lar deg eksperimentere med forskjellige filtre og innstillinger. Du kan spore ikke bare ord, men også merkenavn, varemerker og mer. Du kan også bruke geografiske filtre for å begrense hvilke regioner som er mest relevante for forskningen din.
 7. Spor trender og juster strategien din: Basert på informasjonen du mottar, kan du tilpasse din forretningsstrategi, reklame eller produkttilbud for å møte markedsbehov og trender i spesifikke land.

Dette er de grunnleggende trinnene for å bruke Google Trender etter land. Du kan hele tiden overvåke trender og tilpasse forretningsaktiviteter basert på dataene du mottar.

 • Bestselgende produkter på Internett – Amazon
  Amazon er en av de største netthandelsplattformene i verden. Dens "Bestselgere"-seksjon gir deg muligheten til å se gjeldende bestselgere i en gitt kategori. Dette er en fin måte å finne ut hvilke produkter som for tiden er populære og ofte kjøpes. Du kan også bruke Amazon Product Search med spesifikke søkeordsetninger for å finne produkter som allerede er etterspurt. Les også kundeanmeldelser og vurderinger for å få en bedre ide om hva produktet liker og ikke liker.

Bruk av Amazon bestselgere:

Hvordan Amazons bestselgerseksjon kan være til fordel for selgere. Denne delen er en spesiell del av nettstedet som lar deg spore hvilke produkter som for øyeblikket er mest populære i et spesifikt land. I denne sammenhengen er "Bestselgere"-delen et flott verktøy for å overvåke hva som for tiden selges mest i et gitt land.

Dette verktøyet er nyttig av flere grunner:

 1. Popularitetssporing: Den lar deg se hvilke produkter som for øyeblikket er de mest kjøpte og populære i landet. Dette kan være nyttig for selgere som ønsker å vite hvilke produkter som er etterspurt og tilpasse seg denne etterspørselen.
 2. Markedsdominans: Dette verktøyet kan hjelpe deg med å identifisere hvilke produsenter eller merker som dominerer markedet i dette landet. Dette er viktig for både forhandlere og forbrukere som ønsker å få informasjon om markedsledere.

Du kan bruke dette verktøyet med følgende trinn:

 1. Først må du gå til Amazons nettsted og finne bestselgerdelen. Dette er vanligvis en spesiell seksjon som viser de mest populære produktene i det landet.
 2. Utforsk listen: I «Bestselgere»-delen kan du se en liste over produkter som er mest populære for øyeblikket. Disse produktene kan deles inn i ulike kategorier avhengig av deres natur (f.eks. elektronikk, klær, bøker).
 3. Ta beslutninger: Med denne informasjonen kan du ta beslutninger knyttet til handel. For eksempel kan selgere velge å selge produkter som er bestselgere.

Toppselgere på nett, sosiale nettverk, ebay og andre verktøy.

 • Sosiale nettverk
  Sosiale nettverk som Instagram, Facebook og Pinterest kan også være en flott ressurs for å finne mestselgende varer. De lar folk dele bilder og anmeldelser av produkter de liker. Følg motetrender og populære merker på disse plattformene for å se hva som etterspørres.
 • Bruk markedsundersøkelser
  Uunngåelig er markedsundersøkelser et viktig skritt for å finne produktene eller varene du skal kjøpe. Dette kan inkludere konkurranseanalyse, kundeundersøkelser, prissammenligninger og andre faktorer. Spesialiserte markedsundersøkelsesfirmaer kan gi mer detaljert informasjon og analyser. Ikke glem å også holde styr på nyheter og trender i din valgte nisje for å være den første til å oppdage nye
 • Ebay
  Ebay er en annen populær netthandelsplattform hvor du kan finne mestselgende produkter. Ved å inkludere eBay i forskningsprosessen din kan du se hvilke gjenstander eller produkter som er populære på auksjon. Du kan også bruke funksjonen Fullførte oppføringer for å se hvor mange lignende varer som er solgt og til hvilke priser, noe som kan gi deg innsikt i etterspørselen og verdien av varene dine.
 • Bestselgere på AliExpress
  AliExpress er en stor ressurs. Du kan finne mange bestselgende varer på nettet fra Kina og andre land på denne plattformen. AliExpress gir informasjon om produktpriser, salg og rangeringer, slik at du kan finne de mestselgende produktene på Internett.
 • Sammenligning av forskjellige kilder
  Det er viktig å sammenligne informasjon fra flere kilder for å være trygg på valgene dine. Til sammenligning kan du bruke Google Trends, Amazon, eBay og andre plattformer for å se om produktet eller varen din er populær.
 • Følg internasjonale trender
  Selv om e-handel hovedsakelig er lokal, er det viktig å følge internasjonale trender og trender. Produktet ditt kan være populært ikke bare i ditt land, men også i andre land, så det er verdt å overvåke og tilpasse seg globale trender.